Süt Likörü Tarifi

15 Eyl



Malzemesi:
Malzemesi : 1 kg pastörize süt yarım kilo toz şeker 1 adet çubuk vanilya 1 avuç rende hindistan cevizi 300 gr alkol

Tarifi:
Yapılışı: Tüm malzeme, cam bir kavanoza konur, mutfakta ve oda sıcaklığında saklanır. Kavanoz, kapağı açılmadan hergün altüst edilir. 20 gün sonra likör, içilmeye hazır hale gelir.

Kaynak: e-kolay

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: